Dojo Budokai Maurya

Budokai Maurya is een Kyokushin Karateschool (Dojo) waar les wordt gegeven door Romano, Kyokushin leraar bij de international karate organisation Kyokushin kaikan (World ZEN-Kyokushin). romano  beoefent vanaf 2001  onafgebroken Karate en heeft >15 jaar allround wedstrijdervaring. Daarnaast 6 jaar Pencak Silat en 10 jaar Taekwondo. Romano is een leerling van grootmeester Shihan Roel Wildeboer (8e Dan) en is gediplomeerd Karate Leraar (UFW).  

Kyokushin beoefenen betekent een vechter worden in de breedste zin van het woord. In Kyokushin vind je een combinatie van het harde uit het moderne kickboksen en de diversiteit uit het traditionele karate.  
Het sparringsgedeelte uit Kyokushin is Full Contact, maar georganiseerd en respectvol.  Vanuit de school nemen wij deel aan veel verschillende toernooien variërend van Kyokushin tot aan Kickboxing of Taekwondo. Semi- en Full Contact.

Wat kyokushin vooral bijzonder maakt: Het is een effectieve manier om jezelf te verdedigen, zowel fysiek als mentaal. Kyokushin Karate is een 'way of life' en verandert je als mens. 

Trainen bij Budokai Maurya  betekent het beste uit jezelf halen en werken aan je fysieke gesteldheid. Tijdens de trainingen komen allerlei elementen aan bod zoals motoriek, techniek, sparren, conditie, incasseren, vechtcombinaties, kata's en meditatie.

Binnen onze school ligt de focus op de 'Fighting Spirit'.

Door het beoefenen van Kyokushin ontwikkel je een bepaalde mindset waarbij opgeven geen optie is. Je ontwikkelt een winnaarsmentaliteit en je leert dat de weg naar het doel voorwaarts is. Je leert doorzettingsvermogen, zelfverdediging, innerlijke rust en zelfvertrouwen te ontwikkelen. De lenigheidsoefeningen zorgen er voor dat er een betere doorbloeding in het lichaam ontstaat.
Kortom: Van Kyokushin Karate word je sterk en raken je lichaam en geest in balans met elkaar
.
Lidmaatschap

Onze leden zijn afkomstig uit alle geledingen van de samenleving, maar we worden allemaal gedreven door enthousiasme en de wilskracht om sterker te worden. 
Iedereen is welkom maar wij vinden het wel belangrijk dat je kyokushin Karate komt leren met de juiste intentie, Verschillen op het gebied van rangen, standen, religie, geaardheid etc. worden geacht bij de voordeur achter te laten voordat men de dojo betreed.
In de dojo kom je om jezelf  te ontwikkelen en om met elkaar te trainen. Lijkt het je leuk om zo een training een keer te ervaren, dan nodigen we je bij deze graag uit om een gratis proefles te komen doen. Wil je meer weten? Mail, bel of whatsapp ons ( zie de contactpagina)

Gratis Karatelessen voor minima in Uithoorn

Aan volwassenen die geen budget hebben om te sporten  bieden wij de mogelijkheid  om voor een bepaalde periode geheel gratis Karate te leren want Karate maakt je lichamelijk en geestelijk sterk. Dit geeft vaak de benodigde kracht om weer op te klimmen naar je beoogde doel. Wil je meer informatie? Mail, bel of whatsapp ons ( zie de contactpagina)