Kyokushin Karate
 
  Budokai Maurya

Dojo Budokai Maurya

Budokai Maurya is een Kyokushin Karateschool (Dojo) waar les wordt gegeven door Romano, Kyokushin leraar bij de international karate organisation Kyokushin kaikan (World ZEN-Kyokushin). romano heeft +/- 15 jaar allround wedstrijdervaring, 20 jaar ervaring onafgebroken Karate-training, 6 jaar Pencak Silat-training en 10 jaar Taekwondo-training. Romano is een student van grootmeester Shihan Roel Wildeboer (8e Dan) en is gediplomeerd Karate Leraar (UFW).  

Kyokushin beoefenen betekent een vechter worden in de breedste zin van het woord. In Kyokushin vind je een combinatie van het harde uit het moderne kickboksen en de diversiteit uit het traditionele karate.  
Het sparringsgedeelte uit Kyokushin is Full Contact, maar georganiseerd en respectvol.  Bij Maurya nemen wij deel aan veel verschillende toernooien variërend van Kyokushin tot aan Kickboxing of Taekwondo. Semi- en Full Contact. Wij passen ons gewoon aan, aan de regels van betreffende competitie, en vertonen onze kunsten.

Maar dat is niet perse wat kyokushin bij Maurya zo bijzonder maakt. Het is een effectieve manier om jezelf te verdedigen, zowel fysiek als mentaal. Kyokushin Karate is een 'way of life'. 

Trainen bij Team Maurya naast je baan, school of studie betekent het beste uit jezelf halen en werken aan je fysieke gesteldheid. Tijdens de trainingen komen allerlei elementen aan bod zoals motoriek, techniek, sparren, conditie, incasseren, vechtcombinaties, kata's en meditatie.

Binnen onze school ligt de focus op de 'Fighting Spirit'.

Door het beoefenen van Kyokushin ontwikkel je een bepaalde mindset waarbij opgeven geen optie is. Alle leerlingen ontwikkelen op den duur een winnaarsmentaliteit en ze leren dat de weg naar hun doel recht vooruit is. Je leert doorzetten, zelfverdediging, innerlijke rust te krijgen en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ook zorgen de lenigheidsoefeningen er voor dat er een betere doorbloeding in je lichaam ontstaat. Door Kyokushin Karate te beoefenen krijg je een sterker lichaam en ontstaat er een betere balans tussen lichaam en geest
Lidmaatschap

Onze leden zijn afkomstig uit alle geledingen van de samenleving, maar we worden allemaal gedreven door enthousiasme en de wilskracht om sterker te worden. 
Iedereen is welkom maar wij vinden het wel belangrijk dat je kyokushin Karate kiest met een juiste intentie, om jezelf positief te ontwikkelen. Daarom nodigen we je graag uit om een gratis proefles mee te doen en daarna te bespreken of Kyokushin ook jouw way of life kan zijn bij Team Maurya. 
Heel simpel: Kom gewoon naar één van de trainingen in kleding waar jij je vrij in kan bewegen en dan gaat de rest vanzelf!
Ontdek wie we zijn in onze fotogalerij en word zelf lid!

Gratis trainen voor minimagezinnen Uithoorn

Voor volwassenen die geen budget hebben om te sporten  bieden wij de mogelijkheid aan om voor een periode gratis Karate te leren bij ons. Karate maakt je geestelijk en lichamelijk sterk. Wil je meer informatie? stuur een whatsappberichtje of mail naar info@mauryakarate.nl